Bemutatkozás

A Technokov Kft. magyar tulajdonban levő gyártó cég a fémmegmunkáló iparban.

Budapesti telephelyünkön mintegy 130 alkalmazottal szénacél lemezeket, rozsdamentes acélokat dolgozunk fel meleg- és hidegalakítási eljárásokkal.

Vállalatunk első sorban tartályfenekek gyártására, búvó tisztító nyílások  valamint speciális sajtolt lemezek gyártására specializálódott. Hidegen és melegen alakított magas minőségű termékeinket jelenleg a világ 23 országába szállítjuk.

Ügyfeleink évtizedek óta elégedettek szolgáltatásainkkal kazán-, tartály-, készülék-, csővezeték- és berendezésgyártók terén.

Technokov Office

Szolgáltatások

Test

Búvó és tisztító nyílások gyártása

Tovább
Test

Tartályfenekek gyártása, lemezsajtolás

Tovább
Test

Speciális lemez alakítás

Tovább
Test

Egyéb szolgáltatások.

Tovább

Behajtási információ

Tisztelt Partnerünk!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy telephelyünk (1089 Budapest, Golgota u. 4.) korlátozott forgalmú övezetbe tartozik, ezért a tehergépkocsival történő megközelítése bizonyos időszakok és útvonalak kivételével behajtási hozzájáruláshoz kötött.Szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a hozzájárulás igénylésével kapcsolatban, további szeretnénk informálni, hogy milyen időszakokban, illetve útvonalak igénybevételével közelíthető meg a telephelyünk díjmentesen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Delej utcai kapuból a behajtás nem lehetséges, személy autóval az Orczy út 46, teherautóval a Kőbányai út 23. illetve 25. számú kapuk használhatóak.

map